Cariere

   

Va simtiti motivat sa va alaturati unei echipe hotarate ce lucraza la cele mai inalte standarde intr-un mediu plin de provocari si recompense?

Suntem intotdeauna interesati de profesionisti cu experienta relevanta, din diferite medii. Suntem in special interesati de profesionisti venind din industrii care pot pune planuri in aplicare. Daca sunteti o persoana entuziasta, dinamica si dedicata ce cauta un mediu antreprenorial, va rugam scrieti-ne la office@bridgeeuropeconsulting.com , explincandu-ne cum puteti contribui afacerii noastre. Puteti aplica pentru un post de consultant in cadrul echipei noastre, sau ca angajat pentru client.

Daca doriti sa va interesati despre un viitor post in cadrul companiei noastre, va rugam sa ne transmiteti o scrisoare de intentie si CV-ul. Va rugam sa precizati de ce sunteti interesati in a va alatura Bridge Europe Consulting si cum puteti contribui.

Va rugam sa studiati valorile noastre de baza inainte sa aplicati.  Acestea sunt nucleul culturii companiei noastre si cel mai bun indicator pentru dumneavoastra privind compatibilitatea.