Confidentialitate

   

Colectarea de date

Nu sunteti obligat sa furnizati nicio informatie personala daca utilizati acest site in calitate de vizitator.

Daca va inregistrati pe acest site, primiti automat statutul de „utilizator”. Informatiile colectate sunt acelea furnizate liber de catre utilizatori, constand in, dar nelimitandu-se la, nume si adresa de email.

Nu solicitam informatii cu caracter delicat (ex. Informatii referitoare la rasa sau origine etnica, credinte religioase, cazier, sanatate fizica sau mentala sau orientare sexuala) de la utilizatori. Acolo unde regulamentele specifice solicita acest lucru, vom obtine permisiunea explicita a utilizatorilor pentru a colecta si utiliza asemenea informatii.

Divulgarea datelor

Prin accesarea acestui website, sunteti de acord ca datele dumneavoastra personale pot fi pastrate, indiferent de forma acestora, si pot fi comunicate in urmatoarele situatii:

  • La solicitarea autoritatilor legale, a organismelor normative sau a tertilor, cand aceasta este necesar pentru satisfacerea obligatiilor sau solicitarilor legale sau normative
  • cand este necesara protejarea drepturilor, proprietatii sau sigurantei in legatura cu noi, dumneavoastra sau publicul larg
  • dumneavoastra, la solicitarea dumneavoastra explicita, ca si utilizator
  • pentru a livra publicatii sau materiale de referinta cerute de utilizatori, numai cu consimtamantul dumneavoastra explicit

Site-ul nostru nu colecteaza si nu compileaza informatii personale identificabile cu intentia diseminarii sau vanzarii catre terte parti in scopuri de marketing, si nu expediaza mesaje in numele altor parti.

Desi este posibil sa punem la dispozitie informatii privitoare la utilizatori prestatorilor de servicii care gestioneaza informatiile in numele nostru, nu vom distribui in mod obisnuit informatii catre terte parti in scopuri secundare sau irelevante decat cu notificare explicita la momentul  colectarii.

Securitatea Informatiilor

Avem implementate standarde comerciale rezonabile de securitate tehnologica si informationala, pentru a proteja toate informatiile furnizate de catre utilizatori prin intermediul acestui website de accesul, divulgarea, alterarea sau distrugerea neautorizata.

Accesul la informatie

Vizitatorii care aleg sa se inregistreze pe acest website ne pot contacta in orice moment pentru a-si corecta sau actualza detaliile sau pentru a se dezabona. Utilizatorii care doresc sa solicite o copie a informatiilor lor personale ar trebui sa ne contacteze. In toate cazurile, vom trata cererile de accesare sau modificare a informatiilor in concordanta cu cerintele legale in vigoare.

Intrebarile vizitatorilor

Daca aveti intrebari sau nelinisti privind confidentialitatea dumneavoastra in timpul utilizarii acestui website, va rugam sa ni le transmiteti utilizand link-ul de „contact”

Schimbarea acestei politici

Este posibila schimbarea ocazionala a acestor politici, in functie de necesitati. Daca sunt efectuate modificari asupra acestor politici, va rugam luati in considerare faptul ca implementarea noilor politici de confidentialitate poate dura pana la 30 de zile lucratoare. Verificati periodic aceasta pagina daca doriti sa urmariti modificarile.

Drepturi de proprietate intelectuala

Suntem proprietar unic si cu drepturi depline al acestui website si al continutului sau.

Daca observati orice incalcare a drepturilor de proprietate intelectuala, va rugam sa ne contactati de urgenta.

Acceptul vizitatorilor

Prin accesarea acestui website,, acceptati explicit si in totalitate termenii si conditiile noastre.

Este interzisa orice accesare sau folosire a acestui website care contravine drepturilor noastre legale sau intereselor, prevederilor legale, regulilor de conduita sau buna-credinta.

Lansam acest website doar in scopuri informative si nu oferim absolut nicio garantie vizitatorilor privind disponibilitatea, profitabilitatea sau oportunitatea acestui website sau a link-urilor asociate acestuia.

Nu putem fi trasi la raspundere pentru nicio consecinta legal, pierdere, cheltuiala, disputa sau revendicare referitoare la accesarea, sau imposibilitatea accesarii, acestui website.