Business Doctor

   

Business Doctor - Business Solution for Developing Companies

Business Doctor este o solutie de consultanta inovativa care vizeaza declansarea sau accelerarea dezvoltarii afacerilor prin identificarea si valorificarea zonelor cu potential masiv de crestere.

Business Doctor este o solutie in 3 pasi:

  1. Evaluarea companiei dumneavoastra utilizand Business Lens, un instrument de ultima generatie pentru evaluarea afacerilor care cuprinde 15 Functii si Dimensiuni de business
  2. Elaborarea unui MAP (Massive Action Plan) personalizat afacerii dumneavoastra, pornind de la zonele sensibile / cu potential semnificativ de crestere identificate in urma diagnosticului
  3. Asistenta in implementarea MAP asigurata de echipa de experti a Bridge Europe Consulting

Pornind de la o evaluare detaliata a companiei si propunand strategii de crestere masiva, Business Doctor depaseste limitarile specifice planurilor clasice de afaceri.

Contactati-ne acum pentru imbunatatirea afacerii dvs. +40736 380 847+4021 231 3140 Formulati o intrebareTrimiteti un email

Business Doctor  – Prezentare detaliata

Business Lens este un instrument online de diagnoza organizationala care permite realizara unor evaluari exhaustive  si focalizate.  Acoperind 15 functii si dimensiuni ale afacerii dumneavoastra, Business Lens este conceput sa descopere punctele slabe („soft spots”) si fortele de crestere (“growth enablers”) ale afacerii.  Numim aceasta radiografie a companiei la momentul prezent „Adevarul necenzurat” despre afacerea dumneavoastra.

Business Lens genereaza un raport de diagnostic in baza a 621 intrebari de tipul multiple choice.  Raportul Business Lens reprezinta vizual, intr-o perspectiva comparativa intuitiva, potentialul de crestere neexploatat al afacerii dumneavoastra.  Raportul cuprinde 15 functii si dimensiuni ale afacerii, inclusiv Strategia, Inovarea, Leadership, Organizatia-Superstar, Marketing, Vanzari, Resurse Umane, Motivatie, Sistemele suport, Follow-up si Cultura organizationala.

Raportul Business Lens va ghideaza sa va stabiliti in mod informat prioritatile.  Puteti folosi acest diagnostic ca pe o radiografiere singulara a sanatatii afacerii dumneavoastra sau ca un sistem periodic de monitorizare.  Evaluarea Business Lens poate fi folosita ca baza unor programe complexe de transformare a companiei, ca instrument specializat de tipul early-warning sau ca un punct informat de pornire pentru optimizari graduale.

Companiile care au realizat deja o diagnoza organizationala riguroasa (cu expertiza independenta sau cu resurse interne), pot opta pentru utilizarea integrala a evaluarii sau folosirea selectiva a modulelor evaluarii Business Lens care sunt cele mai relevante pentru situatia companiei.

Pretul: 2.997 Euro

Business Doctor poate fi o solutie de consultanta simpla sau complexa, in functie de rezultatele Diagnosticului.  Dupa evaluare, va asistam in atingerea obiectivelor, implicandu-ne pe cat de mult considerati necesar si oportun.

Aceasta etapa este formata din doua faze:

Faza 1: Strategii de crestere

Strategiile de crestere va ajuta sa gasiti modalitati viabile pentru dezvoltarea masiva a afacerii dumneavoastra prin identificarea unor directii de imbunatatire viabile si prin recomandari punctuale personalizate bazate pe rezultatele diagnosticului.  Recomandarile sunt facute din perspectiva unor principii generale despre excelenta in afaceri si a unor bune practici in afaceri si management.

Directiile de imbunatatire identificate reprezinta, in prezent, puncte slabe ale afacerii dumneavoastra.   Punctele slabe trebuie privite, in acelasi timp, ca potentiale forte de crestere.  Lucrand in directia imbunatatirii acestor elemente puteti sa va dezvoltati considerabil, atat dumneavoastra ca om de afaceri cat si compania pe care o conduceti, fara sa fie necesare multe resurse si un efort foarte mare.

Pretul: 2.997 Euro

Faza 2: Plan Masiv de Actiune

Planul Masiv de Actiune (MAP) este planul prin care compania ajunge din stadiul actual la nivelul pe care si-l doresc proprietarii si managerii. In functie de nevoile identificate in faza 1, ne implicam in definirea strategiei si obiectivelor companiei dumneavoastra.

In aceasta faza planificam, impreuna cu echipa dumneavoastra implementarea recomandarilor elaborate in Faza 1.  Va asistam sa stabiliti obiective SMART (Specifice, Masurabile, Abordabile, Realizabile, incadrate in Timp) si sa disecati totul, pana la cele mai mici sarcini.  Veti identifica actiunile care faciliteaza realizarea fiecarui obiectiv stabilit si veti atribui responsabilitati clare cu termene limita fezabile.

Planul Masiv de actiune se bazeaza pe o metoda sigura de a atinge obiectivele stabilite si de a implementa tactici menite sa va propulseze compania pe drumul spre succes.

Pretul: 1.997 Euro

In aceasta etapa compania pune in practica toate actiunile si tacticile incluse in MAP.  Unele actiuni pot fi realizate cu resurse interne pe cand altele vor fi externalizate catre experti din diferite domenii.  Angajamentul nostru fata de compania dumneavoastra, in aceasta faza, este sa conlucram si sa ne implicam ca in propriul nostru proiect.  Suntem parte din echipa dumneavoastra, dedicati complet obtinerii celor mai bune rezultate posibile.

In functie de necesarul de expertiza, vom implica consultanti din echipa noastra sau vom apela la experti independenti.  In cazul din urma, va asistam sa identificati cei mai buni specialisti pentru implementarea planului de actiune.

Onorariile noastre pentru aceasta etapa pot fi negociate pe baza unui tarif orar sau zilnic, sau ca onorariu pentru fiecare sub-proiect.  Politica de preturi este flexibila pentru a acomoda nevoile diferite ale clientilor.  Clientul poate opta pentru un proiect mai ambitios sau mai putin complex iar costurile vor reflecta complexitatea proiectului.  Costurile sunt influentate de o varietate de factori, si se discuta cu fiecare client in parte.