Etica profesionala

   

Etica noastra decurge din principiile fundamentale care ne ghideaza conduita:

 • Cautam sa ajutam doar clientii pe care ii putem ajuta competent si care intrunesc standardele adecvate de legitimitate si integritate
 • Respectam confidentialitatea si discretia clientilor nostri, a oamenilor nostri, si a tuturor celor cu care facem afaceri. Respectam legile, regulamentele si standardele profesionale aplicabile, pentru a mentine gradul adecvat de confidentialitate si discretie
 • Ne tratam colegii, clientii, furnizorii, competitiorii si comunitatea cu respect, demnitate, echitate si curtoazie
 • Oferim angajatilor nostri un mediu de lucru sigur
 • Inovarea este nucleul metodologiei noastre si al demersurilor de a ne ajuta clientii
 • Ajutam afacerile sa se dezvolte, concentrandu-ne constant pe imbunatatiri economice, sociale si de mediu
 • Ne tinem promisiunile, respectand angajamentele luate si obtinand beneficiile maxime pentru clientii nostri
 • Asiguram implementarea completa a planurilor clientului, in cele mai mici detalii, ramanand in acelasi timp concentrati pe relatia dintre strategia de afaceri si principalii stalpi ai acesteia
 • Suntem receptivi si ne concentram empatic pe conferirea de valoare clientilor nostri
 • Cautam sa pastram o relatie productiva cu clientii nostri, prin angajamente personale si comunicare onesta
 • Evitam conflictele de interese

Cum lucram

Suntem creativi si ne place sa preluam initiativa! Abordam noi provocari. Suntem motivati de succesul clientilor nostri. Unul dintre obiectivele noastre majore este indeplinirea dorintelor  clientilor nostri prin standarde ridicate de performanta si livrare si inovare constanta pentru clientii nostri.

Dam tot ce e mai bun fiecarui client; construim relatii de lunga durata cu toti clientii nostri, ascultandu-le nevoile, intelegandu-le aspiratiile si livrand valoare pentru a-i ajuta sa atinga performante de varf.

Consultantii nostri sunt dedicati livrarii celei mai mari valori posibile clientilor nostri. Astfel, oferim pachete diverse pentru a asista antreprenorii si managerii in dezvoltarea afacerilor lor.

Lucram in echipe flexibile. Fiecare echipa este aleasa in functie de cerintele si complexitatea proiectului. Numim un manager de proiect pentru fiecare proiect, pentru a asigura un grad maxim de asumare.  Cel mai adesea, managerul de proiect este un consultant senior. Tratam fiecare misiune ca pe propriul nostru proiect. Suntem dedicati total fiecarui proiect, deservind toti clientii la fel de bine.

Parte a misiunii noastre este producerea de actiune masiva pentru clientii nostri. Ne consideram clientii raspunzatori de schimbare si progres. Ii ghidam pana isi ating telurile, pana stapanesc toate competentele necesare atingerii obiectivelor finale in cadrul companiilor lor.

Indraznim sa ne facem auziti, pentru a ramane relevanti si a crea valoare pentru clientii nostri. Suntem hotarati si chiar insistenti daca de asta este nevoie pentru a ne ajuta clientii sa isi paraseasca zona de confort si sa se implice cu adevarat in atingerea excelentei.

Ne cunoastem treaba si nu ne depasim expertiza. Cand ne confruntam cu o problema pentru care expertii nostri nu sunt pregatiti, recomandam consultanti externi specializati in acel domeniu.

Raspundem la toate intrebarile in termen de 24 de ore sau notificam solicitatorul daca este nevoie de mai mult timp pentru o problema complexa.

Lucram in parteneriat cu consultanti care impartasesc standardele noastre ridicate de excelenta profesionala.

Daca alegeti sa lucrati cu noi, formam un parteneriat. Ne consideram parte din echipa dumneavoastra. Punem mare pret pe o comunicare deschisa.

Toate schimburile de informatii si date sunt confidentiale pe parcursul relatiei noastre, dupa cum este practica in domeniul nostru.

Responsabilitate sociala

Bridge Europe Consulting contribuie la imbunatatirea mediului social prin investirea de resurse in proiecte de dezvoltare a potentialului tinerilor din Romania.

In acest sens, compania noastra lucreaza constant cu studenti si proaspat absolventi, dadndu-le ocazia sa isi faca practica in cadrul companiei. Bridge Europe Consulting ofera intotdeauna stundentilor ocazia de a practica, fiind de mult un partener de incredere al universitatilor interesate in a acorda studentilor experienta practica valoroasa.

Bridge Europe Consulting lucreaza in mod constant la proiecte cu valoare sociala mare. La momentul de fata suntem implicati in proiectul „Sanatate dincolo de cuvinte” (Health Beyond Words), o initiativa dezvoltata in parteneriat cu „Asociatia pentru Sanatate si Performanta” si „Asociatia Nationala pentru Copiii si Adultii cu Autism din Romania”. Acest proiect urmareste cresterea imunitatii copiilor cu autism printr-o alimentatie sanatoasa si terapie prin arta.